Skip to main content

Graag stellen wij de mensen achter het project Vincentius aan u voor. Ontwikkelingsmanager Noortje Schrover aan het woord.

Kun je je kort voorstellen?
Mijn naam is Noortje Schrover, ik ben 32 jaar en woonachtig in de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Ik werk als ontwikkelingsmanager bij BOEi, waar ik mij onder andere bezighoud met het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken en de ontwikkeling van Vincentius in Udenhout.

Wat is je betrokkenheid bij het project, wat is je toegevoegde waarde?
Ik ben samen met Sebastiaan Selders van Nico de Bont betrokken bij de projectontwikkeling van Vincentius. Vanuit BOEi zorgen wij ervoor dat de monumentale waarden en verhalen gewaarborgd blijven en een plekje krijgen in de herbestemming van het gebouw.

Wat vind je zelf bijzonder aan Vincentius Udenhout?
De opbouw van het gebouw(en), waaraan je de ontwikkeling van Vincentius duidelijk af kunt lezen. Daarnaast vind ik het bijzonder dat er zoveel verhalen uit het verleden van Vincentius zijn. Ik hoop dat er in de toekomst nog veel mooie verhalen en herinneringen aan toegevoegd mogen worden.

Zou je er zelf straks willen wonen?
De combinatie van oud en nieuw in een groene omgeving en dichtbij het centrum spreekt mij erg aan.


Foto: Chris van Houts